Ghislaine Albina

Leave who you were. Love who you are.
Look forward to who you will become.

Heal documentary

Vraag het gratis e-book aan: ‘Het nooit-meer-jojoën-plan’

Het verhaal van Ghislaine

De drijvende kracht achter de programma’s van Holi Slank is Ghislaine Albina. Door haar persoonlijke pad en drijfveer om haar gewicht en gezondheidsproblemen op te lossen heeft ze een breed scala aan vaardigheden ontwikkeld. Daarnaast heeft ze diverse opleidingen gevolgd om haar kennis in theorie en praktijk te kunnen vertalen.

Ghislaine is vier jaar geleden 63 kilo afgevallen en is daardoor een inspiratie geworden voor velen. Ze is vanaf een zeer jonge leeftijd op een negatieve manier geconfronteerd geweest met haar lichaam en haar gewicht. Hierdoor heeft ze het grootste gedeelte van haar leven een verstoorde verhouding gehad met haar lijf. De gevolgen hiervan waren onder andere een verkeerd eetpatroon, het straffen en belonen van haar lichaam, het kwijtraken van haar identiteit en daardoor geen verbinding meer hebben met haar zijn.

Op haar 21ste ging ze voor het eerst in therapie om het onderliggende probleem te onderzoeken. Ze werd gediagnostiseerd met een eetstoornis. Dit gevecht heeft nog 10 jaar geduurd. Tot dat Yoga op haar pad kwam. Door het beoefenen van de Yoga houdingen en het toepassen van de yoga filosofie heeft Ghislaine verbinding met haar lichaam kunnen maken en heeft ze vervolgens geleerd om te luisteren naar de behoeften van haar lichaam. Gepassioneerd door dit proces heeft ze een opleiding tot yogadocent gevolgd en heeft deze met succes afgerond in 2017. Toen ze 134 kilo woog en geconfronteerd werd met haar levensperspectief is Ghislaine haar opties gaan onderzoeken. Ze heeft een eigen traject uitgezet en heeft uit eindelijk in 2016 voor een maagoperatie gekozen. Na vier jaar is zij, dankzij haar structurele verandering nog steeds dankbaar voor haar keuze. Ze blijft haar methodiek toepassen en is nog steeds op het voor haar ideale gewicht. Ze kan hierdoor in verbinding met haar lichaam blijven. Na een opleiding tot Holistisch Therapeut, welke ze ook met succes afgerond heeft, had Ghislaine de kennis, ervaring en structuur in handen om Holi Slank op te richten. Ze is een absolute leider in haar vakgebied en haar doel is dan ook om de afslankwereld te veranderen.

Samen gaan we jouw succesverhaal creëren

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Ik vertel je graag meer.