Behaal samen met mij jouw doelen

‘Wanneer je werkelijk in harmonie bent met je lichaam, wordt het een vertrouwde leraar en gids’

Deepak Chopra

Holistisch verbinden

Ben je al bekend met de holistisch aanpak van Ghislaine en ben je er klaar voor om hier dieper in te duiken? Met deze cursus ontdek je welke invloed de elementen hebben op jouw gezondheid.

Start

We beginnen elke sessie met een grondingsoefening. Deze kan bestaan uit een mindfulness oefening, yoga houdingen of een korte meditatie. Dit zorgt ervoor dat je volledig met je aandacht bij de cursus kan zijn en de resterende tijd volledig aanwezig bent. Geen zorgen, je hoeft hier geen speciaal materiaal voor aan te schaffen. Gewoon vanuit het gemak van je eigen woonkamer.

Elementen

Elke week bespreken we één element. We gaan de diepte in. Elk element staat op zichzelf en deze beïnvloeden elkaar. We bespreken wat een element inhoudt, hoe deze zich verhoudt tot een ander element en hoe zij elkaar beïnvloeden. Meer specifiek, stimuleer ik je om uit te zoeken hoe jij, als individu in elke aspect staat en waarin voor jou de uitdaging ligt.

Opdrachten

Na elke cursusdag krijg je van mij een email met daarin de opdrachten voor de komende week. Door de rest van de week ook aan de slag te gaan met het besproken element kunnen jouw inzichten zich verankeren. Ook zal je verder onderzoeken welke aspecten voor jou belangrijk zijn, waar jouw specifieke krachten en blokkades zitten. 

Wat kun je verwachten

Elke dag van de cursus behandelen we een ander onderdeel. Hierdoor nemen we de tijd om dieper in te gaan op verschillende aspecten van elk element. In de week die volgt aan de cursus ga je aan de slag met opdrachten die specifiek gericht zijn op hetzelfde onderwerp. Deze combinatie zorgt ervoor dat je de tijd kunt nemen om voor jezelf te onderzoeken wat voor jou de triggers zijn rondom elk onderdeel. We beginnen met een korte grondingsoefening, om zo volledig aanwezig te kunnen zijn in ons lichaam en alle andere zaken die in ons leven spelen, even uit te kunnen schakelen. Daarna leg ik uit wat de correlatie is tussen het onderwerp van de dag en je gezondheid, om vervolgens weer aan de slag te gaan we met oefeningen. De diverse oefeningen zijn erop gericht dat je voor jezelf na kunt gaan welke blokkades je gekoppeld hebt aan een overtuiging. In de week die volgt zorgen de opdrachten ervoor dat je handvaten krijgt om aan de slag te blijven gaan met elk onderdeel. Aan het eind van de cursus heb je een compleet beeld van je blokkades en uitdagingen omtrent de 5 elementen uit het holisme en heb je een gericht en gestructureerde plan van aanpak die je verder uit kunt zetten.

Verder krijg je levenslang toegang tot de besloten Facebookgroep. Ghislaine komt regelmatig live in de groep om nieuwe tools te delen. De interactie tussen de leden maakt deze groep uniek. Het is een groep om te leren, je ervaringen te delen en in contact te komen met mensen die een soortgelijk levenspad aflopen.


Alles op een rijtje

  • Cursus verspreid over 5 weken
  • Elke week opdrachten om zelf aan de slag te gaan
  • Live begeleiding van Ghislaine
  • Cursus vindt online plaats
  • Unieke combinatie van technieken
  • Leer jezelf in elke element kennen
  • Erken de verbinding tussen de elementen
  • Daag jezelf uit om de verbinding tussen de elementen optimaal te maken
  • Toegang tot de besloten facebookgroep
  • Kosten € 177,-

Vul onderstaande formulier in en begin je reis

2 + 3 =

De LEEMI methode

Holi Slank heeft een uniek concept ontwikkelt. Je verandert niet alleen de buitenkant of het fysieke aspect, maar je pakt het probleem aan bij haar kern waardoor je in de diepte en blijvend verandert. Wij bieden jou de mogelijkheid om op micro-, meso- en macroniveau te reflecteren over jouw verlangens. Je krijgt tools aangereikt die jouw leven op lange termijn veranderen. Het is geen dieet, geen momentopname, en ook geen tijdelijke ‘anders dan anders’. Het is dé mogelijkheid om op een diepgaande wijze te reflecteren over hoe jij gekomen bent waar je nu staat en hoe jij dit pad vanaf nu gaat bewandelen.

De programma’s die wij bij Holi Slank aanbieden zijn gebaseerd op de LEEMI-methode. We gaan uit van Lichaam, Energie, Emotie, Mentaliteit en Intuïtie. Dit zijn de 5 elementen die ons ‘zijn’ vormen. Deze elementen werken samen en zijn continu aan het veranderen. Bij een verscheidenheid aan esoterisch en oosters gedachtengoed is de samenwerking tussen deze elementen al eeuwenlang bekend. Hier heeft Ghislaine zich door laten inspireren om tot de LEEMI-methode te komen. Wat de methode uniek maakt, is dat voor elk element gekeken is naar de correlatie met afslanken en een gezonder leven. Vervolgens is voor elke onderdeel een specifieke aanpak gecreëerd om elk element in beweging te kunnen brengen richting gezondheid.